ГоловнаПолітика

ОБСЄ знову зафіксувала пересування військової техніки в ДНР

У неділю спостерігачі помітили відразу дві колони

ОБСЄ знову зафіксувала пересування військової техніки в ДНР
Фото: 24daily.net

Спостерігачі ОБСЄ 9 листопада зафіксували друге за дві доби пересування військової техніки без розпізнавальних знаків поблизу Донецька.

"Об 11:20 біля Свердлового (за 15 кілометрів на схід від Донецька) Спеціальна наглядова місія ОБСЄ бачила колону із 17 зелених вантажівок ЗіЛ (московський завод імені Лихачова) без розпізнавальних знаків, які рухалися на захід. П'ять із них везли на буксирі установки "Град". На двох із них було встановлено ящики з боєприпасами", - йдеться в доповіді організації.

"Об 11:35 на дорозі Н-21 поряд із Зугресом (за 41 кілометр на схід від Донецька) Спеціальна наглядова місія бачила ще одну колону, цього разу із 17 зелених вантажівок КамАЗ (Камський автомобільний завод) без розпізнавальних знаків, які також рухалися на захід. Дванадцять із них везли на буксирі 122-міліметрові гаубиці", - йдеться у звіті спостерігачів.

Місія повідомила, що не бачила в цих машинах людей у військовій формі.

Нагадаємо, 8 листопада представники місії ОБСЄ в районі Макіївки (контролюється бойовиками) зафіксували пересування колони з понад 40 вантажівок із важким озброєнням і танків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram