ГоловнаПолітика

Учасники коаліційних переговорів зійшлися на думці щодо оборони

За словами Соболєва, потрібно чітко визнати противника, залучити всіх чоловіків до захисту України та збільшити видатки на оборону

Учасники коаліційних переговорів зійшлися на думці щодо оборони
Фото: www.dyvys.in

Під час коаліційних переговорів у четвер сторони зійшлися в думці щодо питання оборони країни.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Люстраційного комітету Єгор Соболєв.

За його повідомленням, усі учасники переговорів - "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", Радикальна партія Олега Ляшка та "Самопоміч", були одностайні в питанні про те, що потрібно зробити для оборони.

"Перше - чітке визнання противника у Військовій доктрині з відповідною передислокацією військових частин і підготовкою до сутичок з армією ворога. Друге - залучення всіх чоловіків до захисту України. Третє - витрати на оборону мають становити мінімум 2,5% економіки", - написав Єгор Соболєв.

Він підкреслив, що якщо в Раді буде сформовано коаліцію навколо рішень, а не посад, то їх буде в рази легше приймати.

Соболєв також додав, що всі рішення щодо оборони було прийнято за участю командира батальйону "Донбас", народного депутата Семена Семенченка та інших військових.

Раніше кандидат у народні депутати від "Народного фронту" В'ячеслав Кириленко повідомив, що переговори щодо коаліційної угоди новообраного парламенту продовжаться в суботу, 8 листопада.

Нагадаємо, позачергові вибори до Верховної Ради відбулися 26 жовтня. У парламент проходять шість політичних сил: "Народний фронт" на чолі з Арсенієм Яценюком, президентська партія "Блок Петра Порошенка", об'єднання "Самопоміч", "Опозиційний блок", Радикальна партія Олега Ляшка та "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram