ГоловнаПолітика

Коаліційні переговори продовжаться в суботу

На зустріч уперше приїдуть представники "Батьківщини"

Коаліційні переговори продовжаться в суботу
Фото: korrespondent.net

Переговори щодо коаліційної угоди новообраного парламенту продовжаться в суботу, 8 листопада. Про це написав кандидат у народні депутати від "Народного фронту" В'ячеслав Кириленко на своїй сторінці у Твіттері.

Засідання призначене на 13:00, а завтра учасники переговорів ще раз "пропрацюють спірні моменти у змісті ключових реформ".

За словами Кириленка, в суботніх переговорах візьмуть участь і представники "Батьківщини". Як повідомив голова виборчого штабу "Блоку Петра Порошенка" Віталій Ковальчук, робоча група надасть "Батьківщині" всі узгоджені матеріали.

Кандидат у депутати Ради від "Самопомочі" Ганна Гопко уточнила, що, за попередніми даними, від "Батьківщини" будуть делеговані голова парламентського комітету з питань євроінтеграції Григорій Немиря та голова комітету Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожем'якін.

Нагадаємо, позачергові вибори до Верховної Ради відбулися 26 жовтня. До парламенту проходять шість політичних сил: "Народний фронт" на чолі з Арсенієм Яценюком, президентська партія "Блок Петра Порошенка", об'єднання "Самопоміч", "Опозиційний блок", Радикальна партія Олега Ляшка та "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram