ГоловнаПолітика

Савченко назвала ще двох викрадачів

Адвокати зустрілися з льотчицею у московському СІЗО

Савченко назвала ще двох викрадачів
Фото: Скрин-шот с YouTube, канал LifeNews

Адвокати Микола Полозов і Марк Фейгін зустрілися з українською льотчицею Надією Савченко, яку утримують в одиночній камері в СІЗО. Савченко назвала імена ще двох осіб, які брали участь у її викраденні, повідомив Полозов на своїй сторінці у Твіттері.

"Надія назвала імена ще двох осіб, які брали участь у її викраденні. Це якийсь бізнесмен Карякін та Володимир Громов", - написав Полозов.

Полозов вказав, що нові дані про викрадачів Савченко захист направить до правоохоронних органів України для провадження у вже порушеній кримінальній справі.

Марк Фейгін зазначає, що адвокати Савченко підписала останні документи для отримання статусу депутата українського парламенту.

Адвокат також нагадує, що в інституті Сербського не проводили психологічну екпертизу. "Минулого четверга, в інституті Сербського зібралася комісія перед її випискою. Це був єдиний експертний захід із нею", - написав Фейгін.

У свою чергу спікер українського МЗС Євген Перебийніс повідомив, що Вірі Савченко, сестрі Надії, безпідставно відмовлено у в'їзді в Росію.

Нагадаємо, минулого тижня московський суд продовжив арешт Надії Савченко до лютого 2015 року. Найближче засідання суду у її справі призначено на 11 листопада. Раніше Савченко упізнала у ватажку ЛНР Ігорі Плотницькому одного зі своїх викрадачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram