ГоловнаПолітика

Штепа зустріне Новий рік у СІЗО

Суд продовжив арешт екс-мера Слов'янська до 9 січня 2015 року

Штепа зустріне Новий рік у СІЗО
Фото: slavgromada.files.wordpress.com

Червонозаводський районний суд Харкова сьогодні продовжив термін утримання під вартою екс-мера Слов'янська Нелі Штепи до 9 січня 2015 року. Рішення суду оголосив головний суддя Денис Чудовський, повідомляє УНІАН.

Суд постановив направити матеріали справи до Апеляційного суду Харківської області для звернення до Вищого спеціалізованого суду у кримінальних та цивільних справах для визначення підсудності цієї справи.

У рішенні суду наголошується, що злочини, в яких звинувачується Штепа, відбувалися на території Слов'янська, там перебувають усі свідки у цій справі.

Слов'янський міськрайонний суд не входить до переліку судів, розташованих у зоні антитерористичної операції. У зв'язку з цим колегія суддів вважає, що справа є непідсудною у Червонозаводському райсуді Харкова.

Нагадаємо, 8 жовтня прокуратура оголосила про підозру у тероризмі і посяганні на територіальну цілісність екс-меру Слов'янська Нелі Штепі. 7 липня сили антитерористичної операції звільнили Штепу з полону терористів, 13 липня суд обрав для чиновниці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram