ГоловнаПолітика

Місія ОБСЄ повідомляє про спроби припинити бої за Донецький аеропорт

На 5 листопада призначено переговори з Росією

Місія ОБСЄ повідомляє про спроби припинити бої за Донецький аеропорт
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ заявляє про призначену на 5 листопада зустріч військових представників України та Росії стосовно припинення вогню в міжнародному аеропорту імені Прокоф'єва в Донецьку.

Про це йдеться у звіті про роботу місії станом на 2 листопада.

"СММ відвідала Спільний центр контролю і координації в Дебальцевому, де представники України та Російської Федерації займалися повсякденними справами за відсутності свого керівництва... Представники України та Росії повідомили СММ, що їхнє керівництво відсутнє у зв'язку з високопріоритетною зустріччю, призначеною на 5 листопада в Донецьку для обговорення припинення насильства в районі Донецького аеропорту", - йдеться у звіті.

Повідомляють, що в центрі також були представники самопроголошених "Донецької народної республіки" і "Луганської народної республіки".

Раніше ОБСЄ повідомляла про призначення зустрічі щодо Донецькому аеропорту на 28 жовтня, але вона не відбулася з "несподіваних технічних причин".

Нагадаємо, міністр оборони Степан Полторак виключив передачу терористам Донецького аеропорту. У вихідні "кіборги" зачистили від бойовиків новий термінал аеропорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram