ГоловнаПолітика

Бондаренко впевнений у некомпетентності влади

Соратник Тимошенко впевнений, що вона повернеться у велику політику

Бондаренко впевнений у некомпетентності влади
Фото: kievcity.gov.ua

Екс-голова КМДА і колишній народний депутат від "Батьківщини" Володимир Бондаренко вважає, що час Юлії Тимошенко у великій політиці ще не минув, оскільки команда у владі "не вміє нічого, окрім рейдерства".

Про це він сказав в інтерв'ю LB.ua.

"Ми ось подивимося через кілька місяців. Мені цікаво, що, крім слів і обіцянок, запропонує нова влада. Час - складний, і подивимося, чи не будуть, як кажуть, живі заздрити мертвим. Зараз ведеться унікальна кадрова політика, яка привела до влади, по-перше, всю молоду команду Черновецького, і [по-друге] тих, кого називають "любими друзями". А їхні методи - відомі. Вони, крім рейдерства, більше нічого не вміють", - зазначив Бондаренко.

Його також запитали, чи не вважає він, що у Тимошенко після поразки на президентських виборах "погас вогонь в очах".

"Очі у неї світитися могли б, якби не "соратники", які вхопилися за владу і все зробили, щоб вона не підняла голову. А вони сьогодні всі у владі. Самі пішли з "Батьківщини", а весь свій бруд залишили на партії. Це точно не надихає. Але життя багатогранне і довге. Хтось отримає просвітлення щодо тих, за кого сьогодні голосував. Від любові до ненависті один крок", - висловив упевненість Бондаренко.

Нагадаємо, Бондаренко вважає кампанію партії "Батьківщина" на парламентських виборах більш шляхетною, ніж у опонентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram