ГоловнаПолітика

В РНБО заявили про підготовлювану передислокацію бойовиків з Донецька в Шахтарськ

Між підрозділами терористів виник конфлікт

В РНБО заявили про підготовлювану передислокацію бойовиків з Донецька в Шахтарськ
Фото: www.facebook.com/uacrisis

Ватажок бойовиків так званої ДНР віддав наказ про передислокацію всіх підрозділів бойовиків, за винятком угруповання"Оплот", з Донецька в Шахтарськ, повідомляється у зведеннях інформцентру РНБО.

"Це викликало нову хвилю протистояння між бойовиками "Оплот" та іншими підрозділами. Зокрема, деякі з них, а саме "Восток", "Кальміус" і "Російська православна армія" планують об'єднатися для протистояння з "оплотівцями", а тих, хто висловлюватиме іншу точку зору з цього питання, чекає фізичне усунення", - сказано в повідомленні.

За даними РНБО, з метою "наведення порядку" в лавах терористів з Росії на територію АТО прибув диверсійний спецпідрозділ ФСБ РФ "Вимпел", до складу якого входить 100 осіб, які проводитимуть каральні операції серед бойовиків.

Крім того, повідомляється, що вчора відбулася перестрілка зі стрілецької зброї і мінометів між загонами бойовиків у районах Комінтернового і Водяного в Донецькій області.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний опір", у найближчі до аеропорту райони Донецька, а також в Горлівку прибувають російські підрозділи у вигляді мобільних тактичних груп зі складу мотострілкових бригад Південного військового округу РФ, укомплектовані штатною бронетехнікою. Зазначено прибуття до 5 ротних тактичних груп. Місцеві бойовики відводяться у другий ешелон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram