ГоловнаПолітика

Столар каже, що нікуди не втікав, а поїхав відпочити

За словами кандидата в депутати, виборча кампанія була дуже втомливою

Столар каже, що нікуди не втікав, а поїхав відпочити
Фото: Олександр Солоньоко

Кандидат у народні депутати в 217 окрузі Києва бізнесмен Вадим Столар заявив, що виїхав з України на кілька днів відпочити.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Закликаю всіх до спокою і прошу не вестися на провокації! Виборча кампанія була дуже втомливою і виснажливою. Останні два місяці я бачив свою дружину і дітей (яких у мене четверо) в кращому разі по 10 хвилин на день перед виходом на роботу. В ніч виборів за паралельним підрахунком я зрозумів, що не проходжу до ВР, тому привітав переможця і вирішив приділити час сім'ї. Для цього я полетів на кілька днів", - написав Столар.

Він додав, що у четвер увечері повернеться в Україну і відповість на всі запитання.

"Нікуди я не тікав і ні від кого не ховаюся, просто комусь подобається піднімати свою цитованість в ЗМІ за рахунок гучних заяв", - додав кандидат у депутати.

Раніше Роман Зварич, начальник штабу кандидата у народні депутати Андрія Білецького, який також балотувався у 217 окрузі, заявив, що Вадим Столар у понеділок виїхав з України.

Зварич також нагадав про численні порушення під час голосування в окрузі і висловив думку, що більшість порушень організував саме Столар.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram