ГоловнаПолітика

Кличко відмовився показувати квартиру активістам

Мер пропонує копати в іншому місці

Кличко відмовився показувати квартиру активістам
Фото: http://korrespondent.net

Мер Києва Віталій Кличко відмовився пустити активістів громадського руху "Без зборів" у свою квартиру.

"Сьогодні зіткнувся з новою хвилею троллінгу. Виходячи о 7 ранку з квартири (їхав на тренування), у під'їзді наткнувся на засідку чотирьох хлопців із камерами, які представилися громадським рухом "Без зборів". Вимагали зайти в квартиру, показати, як живу. Тренування я не відмінив і на чай їх не запросив.:)))", - написав він у своєму "Фейсбуці".

Кличко додав, що журналісти різних видань бували в його будинку не раз.

"Матеріали, фото, опис - все у відкритому доступі.Хто цікавиться, може подивитися і почитати. А водити екскурсії на термінову вимогу всіх охочих у мене немає ні часу, ні бажання", - обґрунтував своє рішення мер.

"Питали ще про будинок у Лютежі. Хочу сказати одне: як публічна людина, ніколи нічого не приховував. Всі мої доходи задекларовані. І всі знають, як я заробив гроші чесно і власними зусиллями. У будинок ще не заїхав, бо не закінчено роботи. Будую його вже кілька років (на зароблені, а не стирені гроші) і в декларації він теж є. Всім шукачам сенсацій відзначу: не там копаєте. Краще поцікавитися звідки гроші і майно у "діячів", які ніколи не займалися бізнесом, великим спортом або іншою справою, яке може засвідчити походження капіталу. Успіхів!" - підсумував Кличко.

Згідно з декларацією Кличка про доходи за 2013 рік, він є власником квартири площею 225 кв. м, земельної ділянки на 2500 кв. м та житлового будинку на 768 кв. м.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram