ГоловнаПолітика

Східні і південні регіони голосували за "Опозиційний блок" і КПУ, - екзит-пол

Уточнені дані опитувань опублікують о 23:00

Східні і південні регіони голосували за "Опозиційний блок" і КПУ, - екзит-пол
Фото: dif-exitpoll.org.ua

Виборці у західних областях України дали "Опозиційному блоку" тільки 0,7% голосів. Про це свідчать дані Національного екзит-полу.

Згідно з опублікованими даними, на заході України найбільшу підтримку отримав "Народний фронт" - 31,3%, на другому місці - БПП з 22,7%, "Самопомочі" віддали голоси 15% виборців.

На сході України за даними екзит-полу більшість отримав "Опозиційний блок" - 28,9%, президентська партія набрала лише 14,6%, "Народний фронт" - 10,3%. Також у східних областях понад 7% набрала Компартія України.

У південних областях виборці віддали 21,3% голосів за БПП, 14,9% виборці віддали "Опозиційному блоку", 12,8% і 11,3% набрали відповідно "Народний фронт" і "Самопоміч".

Жителі центральних областей проголосували за БПП (26,8%), "Народний фронт" (22,2%), "Самопоміч" (14,2%), Радикальну партію (7,7%) і "Свободу" (7,2 %). "Опозиційний блок" у Центральній Україні отримав тільки 2,5%.

Нагадаємо, уточнені дані екзит-полів опублікують о 23:00, а повні попередні дані виборів очікуються не раніше ніж у четвер, 30 жовтня.

Національний екзит-пол провели фонд "Демініціативи", Київський міжнародний інститут соціології та Центр Разумкова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram