ГоловнаПолітика
Спецтема
Выборы в Верховную Раду - 2014

У 217 окружком у Києві приїхали Білецький, Шкіряк, Зварич і Геращенко (оновлено)

Радник голови МВС запевнив, що вибори на Оболоні не зірвуть

Біля окружкому №217 у Києві, де сьогодні сторонні проникли у серверну, почали збиратися представники "Азова". Кореспондент LB.ua бачив принаймні десятьох бійців.

Крім того, під'їхав один з кандидатів Андрій Білецький. Разом з ним радники міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк і Антон Геращенко, а також друг президента Петра Порошенка Роман Зварич.

Шкіряк розповів LB.ua, що історія із серверною почалася ще напередодні, коли один з кандидатів зажадав замінити айтішників в окрузі. "Слідчі розберуться в цій ситуації, тільки хочу підкреслити, що оператори серверної повинні проходити відповідне навчання, зокрема в СБУ. Вони отримують коди та паролі, тому змінювати їх на вибори трохи дивно", - сказав він. Шкіряк запевнив, що на результатах виборів на Оболоні ця ситуація не позначиться. "З погляду підрахунку голосів - це протоколи з мокрими печатками, тому ми спробуємо відновити роботу окружної комісії", - сказав він.

Очікується, що ОВК №217 повинна зібратися на екстрене засідання.

Шкіряк також зазначив, що "тітушки", затримані міліцією, виявилися не місцевими жителями, їх найняли в Київській і Чернігівській областях. На запитання, чи причетні вони до Столара, Шкіряк розсміявся і зазначив, що "це ви сказали".

Нагадаємо, оболонський округ №217 із самого початку називали одним із найпроблемніших поряд з 223-м, де балотуються Віктор Пилипишин і Юрій Левченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram