ГоловнаПолітика

БПП змінив членів окружкому у Слов'янську під чоловіка Королевської

Пропрезидентський блок не заважає продовжувати справу Азарова в місті

БПП змінив членів окружкому у Слов'янську під чоловіка Королевської
Фото: Александр Билинский

Люди чоловіка екс-міністра соцполітики Наталії Королевської Юрія Солода фактично захопили окружну виборчу комісію в 47-му мажоритарному окрузі у Слов'янську.

Про це заявила начальник штабу "Народного фронту" в зазначеному окрузі Галина Гуторова, яка подала відповідну заяву до СБУ, пише "Остров".

"Солод балотується у нашому окрузі. Тут кидаються величезні гроші. Йде підкуп виборців. І вчора, і сьогодні йде зміна членів комісії. Нахабно йде захоплення комісії! Виводять людей від "УДАРу", "Батьківщини", "Народного фронту", всіх, у кого проукраїнська позиція, і вводять тих, хто працював на Королевську. З 18 членів комісії, 16 - з луганською пропискою. Ведуть себе нахабно. Усунули голову, секретаря", - розповіла Гуторова.

Вона висловила впевненість, що такий розвиток подій свідчить про підготовлювані фальсифікації на виборах, оскільки схожий сценарій реалізується і на дільницях.

"Я написала заяву про це все у СБУ, тому що так не можна!", - додала Гуторова.

У свою чергу голова Донецької обласної організації "УДАРу", народний депутат Єгор Фірсов також підтвердив інформацію про зміну голови окружної комісії, призначеного за квотою цієї партії.

"Це рішення київського штабу Блоку (Блок Порошенка - ред.). Колишній голова ОВК Марущенко - наш, перевірена людина. Ми на 100% у ньому впевнені і будемо його відстоювати. Нового голови комісії я в очі не бачив і не знаю, хто це", - пояснив нардеп.

Він також підтвердив, що з 18 членів окружної комісії - 16 з луганською пропискою.

Також разом з головою та членами комісії було замінено і айті-фахівця комісії.

Нагадаємо, чоловік Королевської Юрій Солод балотується в окрузі у Слов'янську від "Опозиційного блоку". Гаслом його передвиборчої кампанії стало: "Продовжу програму О. Азарова" (сина екс-прем'єра Азарова - ред.).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram