ГоловнаПолітика

Яценюк попередив про можливі теракти під час виборів

26 жовтня працюватимуть понад 80 тисяч міліціонерів

Яценюк попередив про можливі теракти під час виборів
Фото: www.dyvys.in

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вважає, що під час виборів 26 жовтня не виключені теракти і різні провокації.

"Повна мобілізація всієї правоохоронної системи з метою недопущення зриву виборчого процесу та будь-яких спроб щодо терористичних атак під час виборів. Абсолютно зрозуміло, що спроби дестабілізації ситуації триватимуть і будуть провокуватися з російського боку. Їм не вдалося це зробити під час президентської гонки, хоча такі спроби були неодноразово і свої плани вони не відкинули", - сказав він силовикам на селекторній нараді.

Яценюк заявив, що МВС, СБУ, Міноборони та Нацгвардія мають задіяти всі сили і засоби для забезпечення порядку, охорони дільниць і максимально погоджувати свої дії.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на цій нараді заявив, що 26 жовтня працюватимуть понад 80 тисяч міліціонерів, з них 61 тисяча - спостерігатиме за виборами, 18 тисяч - патрулюватиме вулиці. Ще 4000 спецназівців працюватимуть на дільницях, де ймовірні теракти або сутички.

Під посилену охорону візьмуть усі будівлі окружних виборчих комісій.

Нагадаємо, що вибори відбудуться цієї неділі на всіх дільницях, окрім тих, які знаходяться на території окупованого Криму та Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram