ГоловнаПолітика
Спецтема
Выборы в Верховную Раду - 2014

Москаль вимагає скасувати вибори в Луганську

З 11 округів вибори проводитимуться тільки в п'яти

Москаль вимагає скасувати вибори в Луганську
Фото: Макс Левин

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль звернувся до голови ЦВК Михайла Охендовського з проханням відстрочити вибори в одномандатному виборчому окрузі №105 (Жовтневий район Луганська, частина Кам'янобрідського району міста)

"Доводимо до Вашого відома, що ні на одній з виборчих дільниць одномандатного виборчого округу №105 голосування на позачергових виборах народних депутатів України провести неможливо. Для забезпечення безпеки виборців і кандидатів у народні депутати ОДА просить відстрочити вибори в цьому одномандатному окрузі на час після закінчення АТО", - йдеться в листі.

Москаль зазначає, що з 11 округів вибори проводитимуться тільки в 106, 107, 112, 113, 114 округах. В 104, 105, 108, 109, 110 і 111 округах провести вибори неможливо, оскільки вони практично повністю на підконтрольній бойовикам території.

Нагадаємо, раніше Москаль звернувся до Центральної виборчої комісії з проханням відкласти вибори в 104 мажоритарному окрузі (Артемівський район Луганська та частина Кам'янобрідського району міста).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram