ГоловнаПолітика

ДНР і ЛНР ведуть переговори про єдине військове командування

На окупованих територіях заборонили знімати на мобільні телефони

ДНР і ЛНР ведуть переговори про єдине військове командування
Фото: EPA/UPG

Представники керівництва терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" ведуть переговори про створення за допомогою спеціалістів із Росії "єдиного військового командування".

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у своєму "Фейсбуці".

"Наразі вирішується базова проблема - створення схеми взаємодії між терористичними угрупованнями. Однак уже на початковому етапі переговорів зауважено серйозні розбіжності між учасниками. Зокрема, щодо схеми підпорядкування, а також взаємодії пропонованих схем командної вертикалі терористичних груп з російськими підрозділами і спецслужбами", - зазначив він.

Також Тимчук відзначає активізацію кампанії боротьби "з українськими коректувальниками і шпигунами" на окупованих територіях.

"Терористи повсюдно ведуть "полювання" на представників місцевого населення, які здійснюють фото- або відеозйомку на мобільні телефони. Самого факту використання фотокамери телефону досить для затримання його власника, незалежно від об'єкта зйомки", - повідомив він.

Нагадаємо, за даними Тимчука, на окупованій території Донбасу російські фахівці активно вдосконалюють систему радіотехнічної розвідки (РТР) і радіоелектронної боротьби (РЕБ).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram