ГоловнаПолітика

"Голос України" опублікував імена депутатів, "за яких не можна голосувати"

На засіданні провалили законопроект про голосування учасників АТО

"Голос України" опублікував імена депутатів, "за яких не можна голосувати"
Фото: Макс Левин

Газета "Голос України" опублікувала списки народних депутатів, які не голосували 20 жовтня за "стратегічно важливі закони".

Списки опубліковано в сьогоднішньому випуску видання.

Матеріал має назву "Депутати, які не виконують своїх конституційних обов'язків, не беруть участі в засіданнях Верховної Ради і за яких виборцям не слід голосувати".

"У зв'язку із суспільною значущістю стратегічно важливих для країни проектів законів, які розглядалися на позачерговому засіданні Верховної Ради України 20 жовтня 2014 року, а також необхідністю інформування суспільства щодо особистої явки на голосування народних депутатів України публікуємо результати реєстрації народних депутатів", - йдеться в статті .

Згідно зі списками, за включення до порядку денного законопроекту про внесення змін до закону "Про вибори народних депутатів України" щодо забезпечення голосування учасників антитерористичної операції на виборах народних депутатів 26 жовтня не голосували 19 нардепів, а 216 парламентаріїв узагалі не було в сесійній залі.

За включення в порядок денний законопроекту про внесення змін до закону "Про телебачення і радіомовлення" щодо захисту інтересів держави в запобіганні корупції не голосували 44 нардепи, а 236 не було.

Нагадаємо, позачергове засідання, скликане 20 жовтня, було малорезультативним через невисоку явку депутатів.

Фото: http://www.golos.com.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram