ГоловнаПолітика

Терористи посилили психологічний тиск на мирних жителів Донбасу

На захоплених територіях поширюють анонімні листівки

Терористи посилили психологічний тиск на мирних жителів Донбасу
Фото: 0629.com.ua

У зв'язку з наближенням дати позачергових парламентських виборів в зоні антитерористичної операції посилився інформаційно-психологічний тиск на мирних жителів. Як повідомляє штаб оборони Маріуполя, терористи намагаються дискредитувати силові структури України.

"У селищі Талаківка виявлено анонімні листівки із закликом до місцевих жителів блокувати пересування підрозділів ЗС України та вимогами до українських військових покинути територію Новоазовського району. Терористи, спираючись на те, що наші війська надійно тримають оборону, намагаються розхитати ситуацію зсередини за допомогою мирних жителів", - йдеться в повідомленні.

Штаб оборони закликає людей не піддаватися на брехню і провокацію і повідомляти про подібні випадки штаб або телефонувати на гарячу лінію Служби безпеки України за телефоном: 0 800 501 482.

Крім цього, в Маріуполі й околицях зберігається спокійна обстановка, бойових зіткнень і провокацій за минулу добу не було.

Штаб оборони повідомляє, що Збройні сили РФ продовжують активну повітряну розвідку за допомогою безпілотників, кілька літальних апаратів зафіксовано в районі населеного пункту Сартана і на східній околиці Маріуполя.

Нагадаємо, вибори в Раду пройдуть у найближчу неділю, 26 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram