ГоловнаПолітика

Фірташ відхрестився від причетності до партії Тігіпка

Власник Group DF засумнівався у перспективах "Сильної України"

Фірташ відхрестився від причетності до партії Тігіпка
Фото: dmitryfirtash.com

Бізнесмен Дмитро Фірташ заперечує, що партія "Сильна Україна" Сергія Тігіпка - це його політичний проект.

"Тігіпко - не мій проект. І я не маю політичних проектів. Кого вважати "моєю людиною"? Так, є люди, з якими я працюю або спілкуюся, але це ще не означає, що саме з цієї причини вони потрапили в список", - сказав він в інтерв'ю LB.ua, відповідаючи на запитання, чому у списку Тігіпка багато людей з Федерації роботодавців, яку очолює Фірташ.

Він додав, що не впевнений у потраплянні "Сильної України" в Раду. "Поки не з'явився Опозиційний блок, шанси були дуже високі. А тепер є питання. Чому? Тому що півтони починають зникати, замість них вимальовуються кольори", - сказав Фірташ. Перспективи Опозиційного блоку він оцінювати відмовився. "Ну як я можу сказати, хто зайде, хто - ні? Його [Бойка] право - спробувати. Він вірить у те, що робить, значить, нехай робить", - заявив бізнесмен.

Нагадаємо, за оцінками LB.ua, у "Сильній Україні" щонайменше троє людей Фірташа: колишній баскетболіст Олександр Волков, колишній регіонал Геннадій Федоряк і заступник голови Федерації роботодавців України Олексій Мірошниченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram