ГоловнаПолітика

Депутати Держдуми поїдуть спостерігачами на "вибори" ДНР і ЛНР

Російські комуністи зізналися, що регулярно порушують межі України.

Депутати Держдуми поїдуть спостерігачами на "вибори" ДНР і ЛНР
Фото: obozrevatel.com

Фракція російських комуністів відправить вісьмох депутатів на "вибори" ДНР і ЛНР. Група поїде в Україну в четвер, 23 жовтня. Про це сказав заступник голови ЦК КПРФ Володимир Кашин, пише ИТАР-ТАСС.

За словами іншого комуніста, Івана Мельникова, групу, радше за все, очолять Микола Коломейцев і Казбек Тайсаєв, у неї також увійде Володимир Родін. "Наші люди туди їздять більш-менш регулярно, їх зустрічають на кордоні, і, звичайно, ми продумуємо всі питання безпеки", - додав він.

Кашин також повідомив, що прохання скерувати депутатів Держдуми для спостереження надійшло від одного з ватажків терористичної організації ДНР, комуніста Бориса Литвинова.

Нагадаємо, "вибори" серед бойовиків пройдуть 2 листопада. Україна і країни ЄС вже заявили, що не визнають результатів цього волевиявлення. Крім того, на вчорашній зустрічі в Мілані президент України Петро Порошенко і президент Росії Володимир Путін досягли угоди про легітимність лише місцевих виборів 7 грудня, які пройдуть згідно із законом про особливий статус Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram