ГоловнаПолітика

На "Запоріжсталі" розповіли представникам ОБСЄ про спроби блокування підприємства

Підприємство заблокували люди в масках

На "Запоріжсталі" розповіли представникам ОБСЄ про спроби блокування підприємства
Фото: metinvestholding.com

З ініціативи ОБСЄ, в рамках діяльності організації з моніторингу ситуації на Сході, представники місії Бьорн Фуннемарк (Норвегія) і Філіппо Ді Даніеле (Італія) зустрілися з генеральним директором МК "Запоріжсталь" Ростиславом Шурмою. Мета зустрічі - з'ясувати деталі інциденту на меткомбінаті, що стався 15 жовтня, коли радикально налаштовані активісти із символікою "Правого сектору" заблокували прохідні підприємства.

Про це повідомили УНН у прес-службі МК "Запоріжсталь".

Під час зустрічі Шурма розповів представникам місії ОБСЄ деталі інциденту, а також дав свою оцінку цим подіям.

"Зокрема МК "Запоріжсталь" розцінює блокування комбінату радикальними елементами як спробу розхитати ситуацію в місті і Запорізькій області. Такі акції є дестабілізуючими і призводять до зростання соціальної напруженості в регіоні", - уточнили в прес-службі.

Також на зустрічі домовилися про додатковий візит представників ОБСЄ на комбінат "Запоріжсталь" для ознайомлення з ходом екологічної модернізації підприємства.

"Усю інформацію про ситуацію буде відображено у відповідному звіті місії ОБСЄ", - додали на підприємстві.

Нагадаємо, 15 жовтня 2014 року група зі 100-150 радикально налаштованих людей у масках під прапорами "Правого сектору" протягом кількох годин блокувала в'їзд на комбінат "Запоріжсталь", мотивуючи акцію екологічними гаслами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram