ГоловнаПолітика

Меркель скасувала зустріч з Путіним через його запізнення

Путін прибув у Мілан після офіційного візиту до Белграда

Меркель скасувала зустріч з Путіним через його запізнення
Фото: EPA/UPG

Канцлер Німеччини Ангела Меркель скасувала зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у Мілані через його запізнення.

Як наголошується, переговори Меркель з Путіним було скасовано, оскільки президент РФ прибув у Мілан після офіційного візиту до Белграда пізніше від запланованого часу, передає Deutsche Welle.

Чи відбудеться зустріч Путіна і Меркель узагалі, наразі невідомо. На 20:00 за місцевим часом заплановано офіційну вечерю учасників саміту.

Повідомляють, що канцлер ФРН зустрінеться з Путіним під час сніданку в п'ятницю, 17 жовтня. У ранкових переговорах, темою яких стане ситуація в Україні, також візьмуть участь прем'єр-міністри Італії та Великобританії Маттео Ренці і Девід Кемерон, президент Франції Франсуа Олланд, голова Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу і голова Європейської ради Герман Ван Ромпей.

Нагадаємо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляла, що заплановані переговори з президентом Росії Володимиром Путіним на саміті в Мілані стосуватимуться широкого кола питань з Україною: від газового конфлікту до угоди про припинення вогню.

Як повідомлялося, ввечері 16 жовтня з Меркель зустрівся Президент України Петро Порошенко. Вони обговорили важливість імплементації мінських домовленостей і повного припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram