ГоловнаПолітика

112 українських військових потрапили в оточення в районі Бахмутівки, - Москаль

За даними губернатора, ситуація критична

112 українських військових потрапили в оточення в районі Бахмутівки, - Москаль
Архив
Фото: Макс Левин

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль заявив, що біля села Бахмутівка Новоайдарського району 112 бійців Збройних сил і Нацгвардії потрапили в оточення.

"Після 2:00 ночі бойовики обстріляли, а потім оточили місцевість поблизу 31 і 32 блокпостів Нацгвардії в районі Бахмутівки. Почався бій. На сьогоднішній ранок достовірної інформації про ситуацію у Бахмутівці немає. Відомо, що в оточенні опинилися 112 бійців Збройних сил і Нацгвардії. Кілька поранених і контужених військових потрапили в полон, серед них - один командир батальйону. Ситуацію, що склалася там, можна охарактеризувати як критичну", - цитують слова Москаля на його сайті.

Москаль додав, що конкретних відомостей про втрати бронетехніки, кількість убитих і поранених немає, оскільки підійти до місця бойової сутички неможливо через постійні обстріли.

Спроби представників ОБСЄ телефоном домовитися з керівництвом "ЛНР" про припинення вогню були безрезультатними. Бойовики так званого "Війська Донського" не підкоряються ЛНР, а діють на власний розсуд, додав Москаль.

Нагадаємо, Москаль раніше повідомляв, що 14 жовтня через напад бойовиків на український блокпост біля села Бахмутівка загинув один військовий і п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram