ГоловнаПолітика

Суд у справі Савченко відбудеться без обвинуваченої та в закритому режимі

Початок засідання відклали на невизначений час

Суд у справі Савченко відбудеться без обвинуваченої та в закритому режимі
Фото: Скрин-шот с YouTube, канал LifeNews

Українську льотчицю Надію Савченко не доставили сьогодні в Басманний суд Москви. Судове засідання відбудеться без її участі і в закритому режимі, повідомляє ІТАР-ТАРС.

За даними УНІАН, засідання суду відклали на невизначений час. Прес-секретар суду Анна Фадєєва повідомила, що суддя наразі зайнятий іншою справою.

"Засідання суду ще не почалося. Є команда російських адвокатів, український адвокат Віктор Чевгуз, який захищає її інтереси в Україні, є група українських депутатів, є її мама Марія Іванівна. Стоїмо - чекаємо. Ми не знаємо, буде Надя чи ні", - сказав народний депутат Андрій Шевченко.

Нагадаємо, на суд у справі Савченко в Москву прибули народні депутати Андрій Кожем'якін, Андрій Шевченко, Олександра Кужель, Валерій Дубіль, Андрій Павловський. Басманний суд Москви має розглянути скаргу Савченко на призначення їй стаціонарної психіатричної експертизи. Саму Савченко доставили в Москві в Інститут імені Сербського для проходження стаціонарної психолого-психіатричної експертизи, незважаючи на скаргу захисту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram