ГоловнаПолітика

Наступне засідання Ради відбудеться під посиленою охороною

Президент просить захистити депутатів від "сміттєвої люстрації"

Наступне засідання Ради відбудеться під посиленою охороною
Фото: Макс Левин

Президент Петро Порошенко доручив Міністерству внутрішніх справ убезпечити депутатів Верховної Ради під час засідання 14 жовтня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

"Нам відомо, що планується ряд заходів, які не мають нічого спільного ні з демократією, ні зі свободою, ні із захистом інтересів України, ні з принципами Майдану і Революції гідності. Я впевнений, що не можна дозволити через механізми такого тиску дестабілізувати роботу парламенту, зірвати прийняття ключових законів, внесених у вівторок до порядку денного", - підкреслив Президент.

Порошенко заявив, що силові структури повинні запобігати підготовці таких заходів на початковому етапі.

"14 жовтня і ті два з половиною тижні, які залишилися до виборів, - це персональна відповідальність кожного керівника силового відомства за забезпечення миру та спокою українських громадян", - заявив глава держави, наголосивши на відповідальності силовиків за недопущення відкриття "другого фронту всередині країни", - додав Порошенко.

Крім того, Президент наголосив на необхідності зупинити підкуп виборців під час кампанії з позачергових виборів депутатів Ради.

Нагадаємо, сьогодні Порошенко підписав закон "Про очищення влади".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram