ГоловнаПолітика

Міністр юстиції дуже задоволений роботою молодшого Яреми в департаменті держреєстрації

Петренко виключає "корупційну складову" у призначенні сина генпрокурора на посаду

Міністр юстиції дуже задоволений роботою молодшого Яреми в департаменті держреєстрації
Валерий Ярема
Фото: vk.com

Міністр юстиції Павло Петренко заперечує корупційну складову у призначенні Валерія Яреми на посаду начальника департаменту майнових прав на нерухомість у Державній реєстраційній службі.

"Хлопець (Валерій Ярема, - ред.) потрапив у неприємну ситуацію, на період виборів проти його батька працює "чорний піар"... Він уже дуже довго працює в Мін'юсті. Я з ним спілкувався - скромний хлопець, талановитий, досліджує методологічні питання впровадження "електронних офісів", - зазначив Петренко.

Міністр підкреслив, що очолюваний Яремою департамент не займається безпосередньо реєстрацією прав на нерухомість, а розробляє методологію та документацію.

Петренко зазначив, що дуже задоволений роботою Валерія Яреми на новій посаді. Ярему, за словами міністра, призначили головою департаменту саме тому, що він довго працює у цій сфері, розробив відповідну документацію і безпосередньо на практиці спільно з парламентарями Грузії здійснює впровадження "електронних офісів" в Україні.

Нагадаємо, про призначення сина генпрокурора на нову посаду стало відомо наприкінці вересня. Як виявилося, Валерій Ярема пропрацював в департаменті всього чотири місяці, після чого пішов на підвищення до начальника департаменту "у зв'язку з хворобою попереднього керівника".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram