ГоловнаПолітика

Порошенко побував у військовому містечку під Житомиром

Президент оглянув нові зразки озброєння, тепловізори і радіолокаційні станції

Президент України Петро Порошенко ознайомився з оснащенням базового містечка в польових умовах під Житомиром.

Про це сказано на офіційній Twitter-сторінці президента.

Фото: twitter.com/poroshenko

Під час робочої поїздки голова держави відвідав полігон у селі Перлявка на базі 240 Центру підготовки підрозділів 8 Армійського корпусу Сухопутних військ, пише УНІАН.

Президентові показали, як випікають хліб для солдатів у зоні АТО просто в польових умовах. Зокрема, був представлений механізований завод для випікання хліба, малогабаритні засоби приготування їжі, блокпост, засоби підвезення води, повсякденні набори сухих пайків, малогабаритні пральні машини і т.д.

Дещо з показаного вже використовують українські військові в зоні АТО на сході України, а решту тільки використовуватимуть.

Окрім того, Порошенко також оглянув представлені і нові зразки озброєння, і ті, які вже використовують військові в зоні АТО.

Також були продемонстровані тепловізорні прилади, далекоміри і радіолокаційні станції, екіпірування й обмундирування військовослужбовців Збройних сил України.

Нагадаємо, 3 жовтня президент відвідав з робочою поїздкою Львівську область. Порошенко представив у Львові стратегію своєї партії "Блок Петра Порошенка", а також зустрівся зі студентами Львівського національного університету ім. І. Франка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram