ГоловнаПолітика

Тимошенко провідала дітей-сиріт, яких намагалися вивезти до Росії

Діти передали на фронт військовим свої малюнки

Тимошенко провідала дітей-сиріт, яких намагалися вивезти до Росії
Фото: batkivshchyna.com.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провідала дітей-сиріт з Донецької області, яких насильно намагалися вивезти до Росії.

"Щойно ми були в гостях у діток-сиріт, яких забрали із зони війни з Донецької області і яких хотіли вивезти до Російської Федерації, але громадськість не допустила їх вивезення з території України. Те, що вони роблять, малюють, все пов'язано з Україною, і такі діти - додаткове натхнення для всіх нас бути сьогодні єдиними, непереможними і сильними як нація. Заради наших дітей, близьких, наших сімей ми просто зобов'язані встановити на нашій землі мир", - сказала Юлія Тимошенко після відвідання Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Надія" в місті Тараща Київської області.

У центрі проживають 25 дітей, з яких 23 - з Донецької області.

Діти подарували Юлії Тимошенко картину у вигляді серця, яке символізує єдину Україну, а також свої малюнки, які лідер партії "Батьківщина" пообіцяла передати військовим на східний фронт України, повідомляє її персональний сайт.

"Це дуже маленькі діти, але вони вже настільки дорослі, що вони розуміють, що таке війна, і вони всі розмови під час зустрічі ведуть про мир, про щастя, про батьків, яких у них вже зараз немає. Цікаво, що коли вони малюють мир, то поруч зі словом "мир" вони малюють наш національний прапор", - зазначила лідер "Батьківщини".

"Ми встановимо мир на нашій землі, у мене немає жодного сумніву в цьому, і такі маленькі подаруночки поїдуть до наших солдатів і офіцерів на фронт, вони передадуть їм це натхнення", - підкреслила Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram