ГоловнаПолітика

Янукович, Азаров і Пшонка отримали російське громадянство, - радник Авакова

Володимир Путін видав секретний указ

Янукович, Азаров і Пшонка отримали російське громадянство, - радник Авакова
Фото: president.gov.ua

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що Віктор Янукович, Віктор Пшонка і Микола Азаров отримали російське громадянство.

"Сім'ям Януковича, Пшонок, Азарових удалося домовитися з Путіним про надання російського громадянства... За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим секретним указом президента Росії Путіна як нагорода за вірну службу з розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку і економіки", - написав він у своєму "Фейсбуці".

"Азарову, Пшонці, Януковичу та їхнім сім'ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня і розстріл власних громадян Путін дав російське громадянство", - додав він.

Нагадаємо, законодавство Росії передбачає, що особи, які не є громадянами РФ, не можуть перебувати на її території більш ніж 90 днів поспіль. Екс-президент України Віктор Янукович перебуває в Росії з кінця лютого. У цій країні зараз також проживають колишній генпрокурор України Віктор Пшонка й екс-прем'єр-міністр Микола Азаров.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram