ГоловнаПолітика

Віталій Кличко подав до суду на газету

Мер обурений "масою неправдивої інформації"

Віталій Кличко подав до суду на газету
Фото: Виталий Головин

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до суду з позовом проти газети "Ділова столиця". Чиновник звинувачує газету у поширенні неправдивої інформації.

Про це Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Останнім часом мене вражає та маса неправдивої інформації, яка поширюється про діяльність київської влади і про мене особисто. Інформацію, не підтверджено жодними фактами і документами. Кожного дня виливається нова порція бруду і маніпуляцій, винаходять "приводи для провокацій", - написав Кличко.

Кличко пише, що взявся за нелегку працю мера, оскільки хоче змін на краще і в Києві, і в Україні.

"Але, чесно скажу, набридло читати брехню про те, що не робив і не збирався робити. Тому я вирішив законними методами захищати свою честь і гідність", - сказано в повідомленні.

Мер додав, що журналістика має бути чесною, а інформація об'єктивної, тому владу треба критикувати аргументовано і з фактами.

У коментарях до запису Кличка користувачі соцмережі негайно почали перераховувати справи, яких мер не зробив, хоча обіцяв. Найчастіше згадуються МАФи, які нікуди не поділися, відсутність гарячої води, некомпетентні чиновники (без згадки прізвищ), а також загальний благоустрій міста.

Нагадаємо, Кличко балотується на дострокових виборах до Верховної Ради за виборчим списком Блоку Петра Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram