ГоловнаПолітика

Пилипишин запропонував Левченкові разом знятися з виборів

Депутат дав "свободівцю" час подумати до полудня п'ятниці

Пилипишин запропонував Левченкові разом знятися з виборів
Фото: comments.ua

Депутат Верховної Ради Віктор Пилипишин запропонував своєму конкуренту у 223 окрузі в Києві, "свободівцю" Юрієві Левченку разом знятися з виборів.

Про це пише РБК-Україна.

"Я подзвонив Левченкові. Озвучив пропозицію одночасно зняти наші кандидатури з виборів і підтримати кандидата, чиї знання, демократичні цінності та переконання будуть корисними державі. Дав опонентові час до завтра, до 12:00. Якщо він не прийме пропозицію, я залишаю за собою остаточне рішення цього питання", - заявив Пилипишин.

Він наголосив, що робить цю пропозицію "в ім'я миру, спокою і майбутнього України".

"Готовий забути особисті образи і зробити так, щоб 223 виборчий округ став прикладом для України. Прикладом компромісу двох непримиренних суперників заради майбутнього країни", - зазначив Пилипишин.

Нагадаємо, що на виборах 2012 року Пилипишин і Левченко набрали по 27% голосів, але результати того голосування не були визнані, і знадобилося переголосування, яке відбулося в грудні 2013 року. На повторних виборах Пилипишин отримав 44,89% голосів, а Левченко - 40,58%.

На 223 окрузі зареєстровані 32 кандидати, серед яких є ще, наприклад, два Левченки, відомий телеведучий Ігор Моляр, колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram