ГоловнаПолітика

Аваков взяв на особистий контроль справу про побиття Шуфрича в Одесі

Слідство вивчає фото- і відеоматеріали з місця події для встановлення причетних до побиття нардепа

Аваков взяв на особистий контроль справу про побиття Шуфрича в Одесі
Фото: Скрин-шот с видео

Розслідування нападу на депутата від Партії регіонів Нестора Шуфрича, який стався в Одесі, перебуває на особистому контролі начальника Одеської міліції Івана Катеринчука та міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області.

Зараз слідство відпрацьовує і вивчаює всі фото- і відеоматеріали з місця події для встановлення осіб, причетних до побиття нардепа.

У МВС нагадали, що сьогодні в Одесі мала відбутися прес-конференція Шуфрича. У зв'язку з тим, що на місце проведення заходу на проспекті Шевченка прибули активісти одеського "Правого сектору", Автомайдану і Євромайдану, народний депутат скасував свою участь у прес-конференції, прийнявши рішення попрямувати до будівлі Одеської ОДА.

Внаслідок інциденту, що виник між активістами і Шуфричем біля будівлі ОДА, він отримав тілесні ушкодження.

Слідчі органи одеської міліції почали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство, вчинене групою осіб.

Нагадаємо, 30 вересня в Одесі активісти "Правого сектору" і Євромайдану збиралися влаштувати Шуфричу "сміттєву люстрацію" - запхати в сміттєвий бак. Депутат і його охоронці вчинили опір, виникла бійка, під час якої Шуфрич отримав черепно-мозкову травму і струс мозку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram