ГоловнаПолітика

Командувач Сухопутними військами Пушняков попросив пробачення у волонтерів

Про вибачення розповів міністр оборони Гелетей

Командувач Сухопутними військами Пушняков попросив пробачення у волонтерів
Фото: Александр Ратушняк

Командувач Сухопутними військами Збройних сил України генерал-лейтенант Анатолій Пушняков попросив пробачення за свою нещодавню заяву з приводу участі волонтерів у забезпеченні армії. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр оборони України Валерій Гелетей.

"З представниками волонтерських організацій поспілкувався командувач Сухопутними військами генерал-лейтенант Анатолій Пушняков, який надав пояснення волонтерам про свою нещодавню заяву про їхню участь у забезпеченні армії. Командувач попросив пробачення у волонтерів і відзначив неправильне трактування його слів, сказаних на брифінгу під час навчань "Репід Трайдент-2014". Він ще раз подякував волонтерам за допомогу Збройним силам", - написав Гелетей.

Нагадаємо, на брифінгу під час навчань "Репід Трайдент-2014" на зауваження журналістів про те, що військових ЗСУ не забезпечено обмундируванням і харчуванням за державні кошти, а тільки завдяки волонтерам, Пушняков заявив, що волонтери сильно перебільшують свої заслуги в забезпеченні армії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram