ГоловнаПолітика

У Харкові відбудеться проукраїнський мітинг

Мета акції - показати, що сепаратизм у місті не підтримують

У Харкові відбудеться проукраїнський мітинг
Фото: Сергей Калын

З ініціативи проукраїнських громадських організацій та за підтримки Харківської обласної адміністрації о 15:00 у неділю в Харкові заплановано мітинг "Харків - це Україна!"

Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко у "Фейсбуці".

Збір учасників мітингу заплановано о 14:30 на вул. Сумській біля "Дзеркального струменя". Після чого буде "Марш за Україну" в бік площі Конституції, де і відбуватиметься мітинг.

"До участі у мітингу запрошуються всі патріоти України, які покажуть, що Харків - це була, є і буде Україна! Чекаємо гостей з усієї України, хто хоче підтримати харків'ян! Прапори України та інша проукраїнська символіка вітається! Погода завтра очікується прекрасна!" - написав він.

Метою мітингу Геращенко називає зібрання такої кількості людей, щоб "Путін і його маріонетки типу Олександровської назавжди облишили надію на сепаратистський шабаш на Слобожанщині".

Нагадаємо, в суботу міліція не допустила проведення так званого "Маршу миру" в Харкові, оскільки акцію заборонив суд. Правоохоронці затримали близько 20 осіб, у тому числі головну харківську комуністку, екс-нардепа Аллу Олександровську. Ходу намагалися організувати комуністи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram