ГоловнаПолітика

Перший земельний аукціон у Києві призначено на 22 жовтня

Виставлено 6 земельних ділянок

Перший земельний аукціон у Києві призначено на 22 жовтня
Фото: delo.ua

Київська міська державна адміністрація вирішила провести земельний аукціон 22 жовтня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київміськадміністрації.

Згідно з інформацією департаменту земельних ресурсів КМДА, 22 жовтня вперше за 6 років заплановано провести земельні торги для продажу земельних ділянок комунальної власності міста в межах прозорої та відкритої процедури.

На аукціон виставлять 6 лотів у п'ятьох районах столиці.

Наприклад, на продаж виставлено земділянку площею 19,3 га на вул. Колекторній у Дарницькому районі, цільове призначення ділянки - будівництво, експлуатація й обслуговування складського комплексу, стартова ціна продажу становить 123,4 млн гривень; земділянку 1 га на вул. Зарічній у Дарницькому районі, цільове призначення ділянки - будівництво та експлуатація торгово-офісного центру (стартова ціна - 19,4 млн гривень); земділянку 0,08 га на Кільцевій дорозі у Святошинському районі для будівництва, експлуатації та обслуговування станції технічного обслуговування або автомийки (1,14 млн гривень); 1,34 га на вул. Новопирогівській у Голосіївському районі для будівництва, експлуатації й обслуговування торговельного центру (14,8 млн гривень); 0,16 га у пров. Виборзькому та на вул. Козелецькій у Солом'янському районі для будівництва й експлуатації адміністративно-виробничо-складських будівель (3 млн гривень) і 1,2 га на вул. Куренівській в Оболонському районі для будівництва, експлуатації й обслуговування автотранспортного підприємства з автосалоном (18,6 млн гривень).

Нагадаємо, Київська міська рада очікує близько 160 млн гривень надходжень до міського бюджету від виставлених на аукціон 6 земельних ділянок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram