ГоловнаПолітика

Бойовики обстріляли українських військових і представників ОБСЄ в Луганській області

Обстрілювали сили АТО, які охороняють міст через річку Сіверський Донець

Бойовики обстріляли українських військових і представників ОБСЄ в Луганській області

22 вересня терористи обстріляли місце дислокації сил антитерористичної операції та представників Організації безпеки і співробітництва в Європі в Луганській області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру оперативного командування військ "Північ".

"Під час одного з обстрілів підрозділу, який охороняє міст через річку Сіверський Донець, було обстріляно представників ОБСЄ, які під час інциденту теж були в місці обстрілу. З метою збереження життя і здоров'я особового складу та представників місії військовослужбовці відкрили вогонь", - сказано в повідомленні.

Усього за 22 вересня бойовики обстріляли війська оперативного командування "Північ" 5 разів, один раз - із мінометів, 4 рази - зі стрілецької зброї великого калібру.

За підсумками дня серед особового складу і техніки втрат немає.

Прес-центр АТО повідомляє, що бойовики обстріляли позиції українських військових у районі Малоорлівки та Дебальцевого Донецької області, а також Донецького аеропорту.

Нагадаємо, як повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, найбільш напруженою ситуація на Донбасі залишається в районі Донецька, Авдіївки та Дебальцевого. За минулу добу російсько-терористичні війська понад 50 разів обстріляли позиції українських військ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram