ГоловнаПолітика

Спікером Севастопольського парламенту обрано Олексія Чалого

"Единая Россия" отримала 22 місця в законодавчих зборах міста

Спікером Севастопольського парламенту обрано Олексія Чалого
Алексей Чалый
Фото: www.0692.ua

Депутати законодавчих зборів Севастополя у понеділок, 22 вересня, одноголосно обрали спікером самопроголошеного мера Севастополя Олексія Чалого. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Чалий очолював список кандидатів від партії "Единая Россия" на виборах, які відбулися 14 вересня.

"Шляхом таємного голосування делегати конференції вибирали одну з двох кандидатур - Олексія Чалого або Катерини Алтабаєвої на посаду голови законодавчих зборів Севастополя. Більшістю голосів підтримали керівника Агентства стратегічного розвитку Олексія Чалого", - повідомила прес-служба регіонального відділення ЕР.

Учасники конференції, що відбулася в неділю, 21 вересня, більшістю голосів обрали керівником фракції "Единой России" в законодавчих зборах міста члена політради севастопольського регіонального відділення партії В'ячеслава Аксьонова.

Нагадаємо, 14 вересня в Криму відбувся "єдиний день голосування". За підсумками виборів у законодавчі збори Севастополя 22 з 24 місць отримали кандидати від "Единая Россия", 2 мандати - у ЛДПР.

ЄС і Україна заявили про незаконність проведення виборів в Автономній Республіці Крим та Севастополі. Країни Євросоюзу також не визнають результатів цього голосування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram