ГоловнаПолітика

Бойовики ДНР і ЛНР не задоволені російським керівництвом, - Тимчук

Керівників із ФСБ замінюють на представників Головного розвідувального управління

Бойовики ДНР і ЛНР не задоволені російським керівництвом, - Тимчук
Фото: Макс Левин

У "керівних структурах" терористичних організацій ДНР і ЛНР на зміну працівникам Федеральної служби безпеки Росії приходять представники Головного розвідуправління Генштабу. Про це пише керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Фіксується заміна кадрів ФСБ РФ на представників ГРУ ГШ ЗС РФ. У н.п. Стаханов і Антрацит відзначено зростання рівня невдоволення місцевих бойовиків російським керівництвом терористичних організацій, триває обговорення можливості створення власних "республік", - пише Тимчук.

За даними "Інформаційного опору", конфлікти з "керівництвом" спричинені частими перестрілки між представниками місцевих бандформувань.

Тимчук також повідомляє про розробку агітаційних і пропагандистських матеріалів про захоплені території.

"У Новоазовську зафіксовано спробу керівництва російсько-терористичних військ організувати мітинг за Новоросію - для знімальних груп російського ТБ. Примусово вдалося зібрати не більш ніж 200 осіб", - пише Тимчук.

Нагадаємо, 16 вересня Верховна Рада України прийняла закон про особливий статус окремих районів Луганської та Донецької областей, окупованих бойовиками. Відповідно до закону, в цих районах створюють загони народної міліції, вводять особливий порядок формування органів місцевої влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram