ГоловнаПолітика

Аксьонов не бачить проблем у відносинах з кримськими татарами

Обшук в офісі Меджлісу він пояснив роботою спецслужб

Аксьонов не бачить проблем у відносинах з кримськими татарами
Архив
Фото: EPA/UPG

У "влади" Криму "немає проблем з кримськими татарами". Про це повідомив самопроголошений прем'єр-міністр Сергій Аксьонов, передає ИТАР-ТАСС.

"Ніяких проблем у влади ні з кримськими татарами, ні з іншими кримчанами різних національностей немає. Ніякого поділу за національністю ми не робимо, - сказав Аксьонов. - У нас конструктив з усіма без винятку".

При цьому він зазначив, що обшук в офісі Меджлісу, проведений 16 вересня, це "робота спецслужб, які діють відповідно до інструкцій".

"Були певні сигнали про наявність у будівлі Меджлісу забороненої літератури та предметів", - сказав Аксьонов.

Нагадаємо, вранці 16 вересня, в Сімферополі будівлю Меджлісу кримськотатарського народу оточили автоматники, там пройшов обшук. У МВС і Слідчому комітеті Криму від коментарів відмовилися.

Під час обшуку було вилучено протоколи деяких засідань Меджлісу кримськотатарського народу, кілька релігійних книг, комп'ютерну техніку, а також особисті речі народного депутата України Мустафи Джемілєва.

Представники Меджлісу розцінюють те, що відбувається, як "залякування соціально активних людей, як елемент психологічного впливу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram