ГоловнаПолітика

У мерії Донецька повідомляють про загибель двох мирних жителів унаслідок артобстрілу

Осколкові поранення отримали три людини

Двоє мирних громадян загинули внаслідок артобстрілу в Донецьку. Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради, інформує "Остров".

Від ранку в районі Донецького аеропорту тривають запеклі бої. У результаті бойових дій знову сильно постраждали інфраструктура та жителі Київського району.

"Станом на 12:00 достовірно відомо про двох загиблих мирних жителів: на Київському проспекті, 54 та біля Путилівського ринку. Осколкові поранення отримали три людини", - йдеться в повідомленні.

Наразі зафіксовано влучення снарядів у багатоповерхові будинки на Київському проспекті, 54 і Партизанському проспекті, 84. Виникли пожежі, які ліквідовували наряди ГУ ДСНС України в Донецькій області. Вибуховою хвилею вибито частину вікон у будинках.

У приватному секторі горять кілька будинків, куди пожежники не можуть потрапити через безперервні обстріли.

Наслідком масованого артилерійського обстрілу північної частини Київського району стало пошкодження газових трубопроводів. Аварійні бригади Донецькміськгазу локалізували аварії на вуличних і магістральних газопроводах за наступними адресами: вул. Буслаєва, 20, Собінова, 153, Арістова, 2, Мічуринська, 13, Стратонавтів, 42 (приватний сектор), пр. Київський, 52, 54 (багатоквартирні будинки).

Як повідомляли, в понеділок, 15 вересня, в Донецьку в результаті бойових дій загинули 3 мирних жителі і 5 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

За даними ООН, на Донбасі загинуло більш ніж 3 тис. людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram