>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Роналду мріє про повернення в МЮ, - іспанський журналіст

Кріштіану втомився бути дійною коровою Переса

Роналду мріє про повернення в МЮ, - іспанський журналіст

Відомий іспанський журналіст Гільєм Балага заявив, що нападник "Реалу" Кріштіану Роналду повернеться в "Манчестер Юнайтед".

"Роналду мріє повернутися в "Манчестер Юнайтед". "МЮ" має кошти на трансфер. Коли це трапиться, залежить від "Реалу" і Роналду.

Це не відбудеться через місяць або два, але у "МЮ" все готово для його переходу.

У Мадриді для нього вже все перетворилося на рутину. Там він швидше працює, ніж грає, тоді як у Манчестері він, як дитина, отримував задоволення від футболу", - повідомив Балага.

Нагадаємо, раніше неодноразово повідомлялося, що Роналду конфліктує в "Реалі" з президентом клубу Флорентіно Пересом. Португальця, за якого Перес свого часу заплатив 91 млн євро, не влаштовує трансферна політика "Реалу". Флорентіно в гонитві за зірками регулярно розлучається з "робочими конячками". Останньою краплею, нібито, став трансфер Ді Марії в МЮ. На місце аргентинського універсала запросили Хамеса Родрігеса.

Другий нюанс, який не влаштовує, Роналду - це його статус в "Реалі". Кріштіану, по суті, перетворився на дійну корову Переса, що приносить "Реалу" величезні гроші від реклами і трофеї. Роналду втомився від такої політики. У МЮ до нього буде абсолютно інше ставлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram