ГоловнаПолітика

Верховна Рада і Європарламент почнуть ратифікацію УА о 13:00

Порошенко вчора вніс у парламент УА

Верховна Рада і Європарламент почнуть ратифікацію УА о 13:00
Архив
Фото: Макс Левин

Верховна Рада України і Європейський парламент сьогодні о 13:00 за київським часом почнуть синхронну процедуру ратифікації Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом. Про це у своєму Twitter повідомив Президент України Петро Порошенко.

"Сьогодні о 13:00 за київським часом почнемо процедуру ратифікації Угоди з ЄС у Верховній Раді синхронно з Європарламентом. Слава Україні!" - написав Порошенко.

Як повідомляє "Європейська правда", сьогодні вранці на позачерговому засіданні Комітет Верховної Ради з питань європейської інтеграції завершив процедуру підготовки Угоди про асоціацію до внесення в сесійну залу.

Комітет одноголосно (9 голосів "за", жодного "проти") рекомендував Верховній Раді підтримати закон про ратифікацію Угоди в цілому.

Нагадаємо, вчора Президент Петро Порошенко вніс на ратифікацію до Верховної Ради Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

Як повідомляли, 12 вересня ЄС, Україна і Росія домовилися відкласти початок дії зони вільної торгівлі ЄС та України до 2016 року із збереженням скасування митних зборів ЄС для українських товарів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram