ГоловнаПолітика

Гелетей перевірить підлеглих на детекторі брехні

У міністра накопичилися питання до керівників підрозділів

Гелетей перевірить підлеглих на детекторі брехні
Фото: www.dyvys.in

Міністр оборони України Валерій Гелетей ініціює перевірку своїх підлеглих на "детекторі брехні". Після цього у міністерстві ухвалять відповідні кадрові та організаційні рішення. Про це Гелетей написав на своїй сторінці у Facebook.

"За два місяці перебування на посаді міністра оборони України у мене накопичилося багато запитань як до керівників структурних підрозділів міністерства, так і до окремих військових командирів та начальників. На ці запитання прийшов час отримати щирі і вичерпні відповіді", - пише міністр.

"З огляду на відсутність права на помилку в такій ситуації, ці відповіді даватимуть під наглядом поліграфа. Через "детектор брехні" пройде все керівництво відомства і офіцери Генерального штабу", - написав Гелетей.

Міністр не уточнив, чи опублікують результати перевірки.

Читачі міністра у соціальній мережі пропонують також за результатами цієї перевірки сформувати батальйон "Генерал" для несення служби в зоні антитерористичної операції.

Нагадаємо, останню доповідь міністра оборони слухали в закритому режимі, у присутності лише керівників парламентських фракцій. Незважаючи на заяви про розслідування дій командування, що привели до загибелі військовослужбовців в "іловайському котлі", кадрові рішення в останні два тижні не ухвалили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram