ГоловнаПолітика

Кадрові питання на РНБО не обговорювалися, - Коваль

Також обговорили фінансування силових структур на 2015 рік

Кадрові питання на РНБО не обговорювалися, - Коваль
Фото: Макс Левин

Засідання РНБО закінчилось, на ньому розглядалися питання фінансування антитерористичної операції та підготовки силовиків до зими.

Про це після засідання РНБО повідомив заступник секретаря РНБО Михайло Коваль, пише УНІАН.

На засіданні РНБО було заслухано звіти керівника Міністерства оборони, командувачів Національною гвардією, Державною прикордонною службою щодо витрат коштів, визначених для виконання завдань як у зоні АТО, так і для виконання завдань за призначенням у цих відомствах. Крім того, заслухали питання щодо фінансування Міністерства оборони, силових структур на 2015 рік", - сказав він.

Також Коваль повідомив, що жодні кадрові рішення і будь-які інші питання, окрім зазначених ним, не розглядалися. Також не порушувалось питання про санкції.

Крім того, він повідомив, що на засіданні йшлося про фінансування АТО щодо підготовки до зимового періоду.

"Міністр оборони і керівники інших силових структур доповідали і робили акцент на виконанні всіх заходів з підготовки до зими. Обмундирування закуплено відповідно до доповіді міністра оборони та інших силовиків. Закуплено все необхідне, щоб наші бійці і командири були одягнені за зимовими нормами", - сказав Коваль.

Нагадаємо, попереднє засідання РНБО відбулось 28 серпня. Задля його проведення Петро Порошенко скасував свій візит до Туреччини, оскільки силовики вирішували питання, пов'язані з проведенням АТО на сході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram