ГоловнаПолітика

У РНБО назвали території Донецької області з режимними обмеженнями

У раді наполягають, що мова про "комендантську годину" не йде

У РНБО назвали території Донецької області з режимними обмеженнями

Режимні обмеження на півдні Донецької області запроваджено в усьому Первомайському районі та в частині Новоазовського і Тельманівського районів.

Як сказано у зведеннях РНБО, режимні обмеження у Новоазовському та Тельманівському районах обмежені лінією по населених пунктах: Бердянське, Широкине, Соханка, Комінтернове, Павлопіль, Набережне, Таврійське, Миколаївка, Старомар'ївка, Гранітне, Андріївка і вздовж адміністративного кордону Тельманівського району до Маріуполя.

Також обмеження запроваджено вздовж південно-східної окраїни річки Маріуполь - у н.п. Мирний, Волонтерівка, Троїцький, Первомайськ, Виноградне, Приморське, Сопине.

"Території міста Маріуполь та інших адміністративних одиниць Донецької області не підпадають під дію режимних обмежень. Режимні обмеження не є "комендантською годиною" і жодним чином не обмежують права громадян, які дотримуються цих правил", - додали у РНБО.

Нагадаємо, обмеженнями забороняється рух автомобільних колон (двох і більше машин), перебування без документів, що засвідчують особу, а також в'їзд або пересування осіб, які не проживають у вказаному районі чи які не підтвердили мету свого пересування.

Крім того, фактично забороняється рух транспорту у період від 20:00 до 6:00, а решту часу автомобілі повинні пересуватися зі швидкістю не більш як 40 км на годину.

Також забороняється підходити без дозволу до позицій сил АТО і проводити зйомку військової інфраструктури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram