ГоловнаПолітика

Семенченко створює Українську військову організацію

Структура повинна навчити людей воювати

Семенченко створює Українську військову організацію
Фото: www.facebook.com/dostali.hvatit

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко анонсував створення Української військової організації.

"Я закликаю людей з Україною в серці, які мають волю до боротьби і розум, щоб зрозуміти, що зволікання зараз згубне для країни, до об'єднання на основі Української військової організації, яку буде створено і як продовжувача справи свого історичного попередника, і як організацію 21 століття з готовністю до нових викликів, які ставить перед Україною час", - написав він у своєму "Фейсбуці".

За його словами, організація покликана відбирати і готувати кадри для армії та добровольчих частин, учити територіальної оборони й боротьби з диверсійними групами на своїй ТЕРИТОРІЇ, а також для партизанського руху в разі окупації.

"Протягом кількох днів буде організовано прес-конференцію, створено первинні осередки на місцях і роздано чіткі інструкції тим людям, хто готовий стати під наші знамена індивідуально. У виборах організація брати участі НЕ БУДЕ", - підсумував Семенченко.

Нагадаємо, раніше з'явилися чутки, що Семенченко увійде в першу п'ятірку політичного проекту прем'єра Арсенія Яценюка і спікера Олександра Турчинова під парламентські вибори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram