ГоловнаПолітика

Атаку на Маріуполь відбито (оновлено)

Знищено 4 танки ворога

Атаку на Маріуполь відбито (оновлено)
Фото: http://www.0629.com.ua

Прикордонні війська і спецбатальйон "Азов" відбили розвідку боєм, яку здійснили російські військові і бойовики ДНР біля Маріуполя.

"Важливо. Ситуація з Маріуполем. Силами прикордонних військ і спецбатальйону "Азов" відбито розвідку боєм, яку здійснив ворог з боку Новоазовська. Знищено 4 танки ворога. Станом на 15:48 ситуація в місті стабільна. У Маріуполі працюють губернатор Донецької області Сергій Тарута і мер міста Юрій Хотлубей", - написав заступник губернатора Донецької області Костянтин Батозький у "Фейсбуці".

Телеканал 1+1 оприлюднив відео, як біля Маріуполя горить військова техніка без маркувань.

Крім того, як повідомляє прес-центр антитерористичної операції, близько двох годин тому в районі Безіменного (близько 30 км від Маріуполя) російська артилерія відкрила вогонь по позиціях Збройних сил України.

"За даними розвідки, неподалік гарматної обслуги розташувалися знімальні групи російських телеканалів. Їх метою було відзняти черговий провокаційний матеріал. Адже безпринципності російських військових і мас-медіа й далі немає межі. Вогневі позиції російської артилерії облаштували на території пансіонату "Утес". Втім, українські військові не піддалися на провокацію", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що мобільні групи сил АТО в районі населеного пункту Комінтернове (24 км від Маріуполя) знищили зенітну установку терористів і автомобіль "Урал". Техніку позначено білими колами, як це роблять окупаційні війська Збройних сил Росії.

Нагадаємо, близько полудня до 20 танків і декілька одиниць військової техніки Росії та бойовиків ДНР висунулися до Маріуполя. У районі Широкиного (23 км до міста) їх зупинили українські силовики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram