ГоловнаПолітика

Біля Маріуполя йде бій

Загрози для взяття міста немає, запевняє влада

Біля Маріуполя йде бій
Фото: facebook.com/azov.batalion/

Біля Маріуполя йдуть бої між російськими військами й українською армією.

Як повідомляє місцевий сайт 0629, мешканці інформують про звуки вибухів.

Антикризовий медіа-центр Маріуполя повідомляє, що вранці з боку Комінтернового (Новоазовський район) вийшли 10 танків (на танках видно написи "На Київ", "На Львів"), 4 БМП-1, 2 БТР, 5 КамАЗів із військовою технікою. З іншого боку - через Безіменне - в бік Маріуполя вийшли 10 танків і самохідна техніка.

За інформацією очевидців, два російські танки підбито. Повідомляють, що це ті самі танки, що стояли в Новоазовську.

Очевидці повідомляють, що бої тривають і в Заїченку - це менш ніж 20 км до Маріуполя. Також жителі Новоазовського району повідомляють про ще одну колону танків, що рухається в бік Маріуполя.

Як повідомляє на своїй сторінці у "Фейсбуку" батальйон "Азов", російські окупанти почали наступ з боку Новоазовська. "З того боку вирушило близько 20 танків, які почали обстрілювати село Широкине. Батальйон "Азов" утримує позиції і веде бій", - йдеться в повідомленні.

Відстань від Маріуполя до Широкиного - 23 км.

Губернатор Донецької області Сергій Тарута о 14:00 на зустрічі зі студентами заявив, що зараз 4 танки і близько 40 десантників проводять розвідку боєм, виїхали з Безіменного, зараз вони між с. Широкиним і с. Бердянське. Тарута закликав маріупольців не панікувати і запевнив, що місто захищене.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram