ГоловнаПолітика

Убивство Бабаєва замовив директор місцевої телекомпанії, - Аваков (оновлено)

Міліція затримала підозрюваного в організації злочину

Убивство Бабаєва замовив директор місцевої телекомпанії, - Аваков (оновлено)
Фото: telegraf.in.ua

Сьогодні вранці міліція затримала ще одного підозрюваного у вбивстві кременчуцького мера Олега Бабаєва. Як повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, затримано бізнесмена, директора місцевої телекомпанії.

"Виявлений у свідченнях і фактах - ще один передбачуваний замовник (провину визначає суд). Такий собі Коваль - бізнесмен, директор телекомпанії "Візит", - написав Аваков на своїй сторінці у Facebook. Водночас керівником названої телекомпанії є Олександр Мельник. За даними видання "Цензор", в будинку Мельника сьогодні проводять обшук.

Таким чином, всього у справі про вбивство затримано п'ятьох підозрюваних.

За інформацією сайту "Кременчуг сегодня", 3 вересня затримано організатора вбивства, одного з топ-менеджерів юридичної компанії "Бізнес Гарант Груп" Олександра Крижановського.

Детальнішу інформацію про затриманих надав заступник міністра Зорян Шкіряк. Як інформує УНІАН, Шкіряк підтвердив, що організатором вбивства є Крижановський. Безпосередніми виконавцями виявилися троє громадян, двоє з яких раніше судимі.

"Особи підозрюваних встановлено. Ними виявилися Ігор Пасічний, уродженець Кременчуцького району, Ігор Євсєєв, уродженець Черкаської області, та Ігор Куник, уродженець Черкаської області. Пасічний та Куник були раніше неодноразово судимі за різними статтями Кримінального кодексу", - сказав Шкіряк.

За місцем проживання усіх п'яти фігурантів цього злочину проведено обшуки. А під час затримання Пасічний та Куник вчинили опір працівникам міліції. За місцями проживання Кунікова і Пасічного виявлено та вилучено вогнепальну зброю.

Нагадаємо, 2 вересня міліція повідомила про затримання 4 підозрюваних у вбивстві мера Кременчука Олега Бабаєва.

26 липня 2014 року мера Кременчука Олега Бабаєва вбили пострілом в груди з вогнепальної зброї неподалік від його місця проживання. 29 липня кримінальне провадження за фактом вбивства Бабаєва перекваліфікували на умисне вбивство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram