ГоловнаПолітика

У Херсонській області прикордонники відбили напад кримських диверсантів

Берегову лінію в Азовському морі охороняють 6 корабельно-катерних тактичних груп

 У Херсонській області прикордонники відбили напад кримських диверсантів
Фото: vk.com/antiterrorist_operation

Прикордонники попередили проникнення російської диверсійно-розвідувальної групи з окупованого Росією Криму в Херсонську область.

"Вчора о 20:25 прикордонний наряд відділу прикордонної служби "Червоний Чабан" Херсонського загону вступив в бій з диверсійно-розвідувальною групою, яка рухалася з території тимчасово окупованого Криму", - сказано в повідомленні інформцентру Ради національної безпеки і оборони.

Прикордонники прийняли бій і відстояли свої позиції. Також РНБО повідомляє, що зараз берегову лінію в Азовському морі охороняють 6 українських корабельно-катерних тактичних груп.

27 серпня близько 21:00 з корабля "Донбас" одній з цих груп вдалося збити російський безпілотник в районі морського порту.

Нагадаємо, 25 серпня на ділянці "Красна Талівка" Луганської області була виявлена диверсійно-розвідувальна група, яка перетнула кордон з території Росії. Диверсійна група підтримувалася вогнем з Російської Федерації - з мінометів, двох БТР і двох БМП. В результаті обстрілу загинули 4 прикордонники, троє поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram